WC rolhouder touw

Een wc rolhouder van touw zie je in steeds meer badkamers en toiletten. Dit geeft een originele en moderne look. In dit blog krijg je meer informatie over touw als toiletrolhouder en krijg je inspiratie aan de hand van populaire producten. 

Wat is een wc rolhouder van touw?

Een touwen wc rolhouder heeft de volgende specificaties. Een touw of koord is een middel om zaken bij elkaar te binden. Ook worden er trekkrachten overgebracht. Hiervoor kan een dikkere variant worden gebruikt. Een kabel of zeel die bestaat uit ineengedraaide strengen. 

Een toiletrolhouder van touw kan worden gemaakt door dunne draden te vlechten. Ook kan dit ontwikkeld worden door vezels of strengen om elkaar heen te draaien. Touwen worden gemaakt door een touwslager of zeeldraaier. Dit doen ze in een touwslagerij op een lijnbaan. In het verleden bestonden touwen uit natuurlijke vezels, zoals vlas en hennep. Tegenwoordig worden hiervoor kunstvezels gemaakt. Denk aan nylon, polypropyleen of polyester. Met het touw kunnen diverse knopen of steken gemaakt. Voor het maken van een wc rolhouder van touw is dit proces ook doorlopen. 

wc rolhouder touw

Touwen toiletrolhouder kopen

Een touwen wc rolhouder kan je kopen bij een van de volgende shops:

Inspiratie 

Het volgende model blinkt uit qua reviews en beoordelingen:

#1 Touwen toiletrolhouder RVS

Stoere toiletrol houder van roestvrij staal en natuurlijk touw.

Voordelen: 
– Antiroest en anticorrosief
– Makkelijke installatie 
– Past op de meeste handdoeken en papierrollen
– Perfect voor nautische badkamerinrichting

Inhoud verpakking:
– 1 papierhouder touw
– 1 wand bevestiging
– 3 schroeven met plug

#2 Touwen wc rolhouder zonder boren

De volgende Touwen Wc rolhouder, kan je ophangen zonder gaten te hoeven boren 

Dankzij de handige muurhaken wordt de toiletrolhouder van touw stevig aan de muur bevestigd middels schroeven en pluggen. Ook zijn er 3M haken meegeleverd voor een optimale versteviging. Als jij een ​​toiletrol wil verwisselen, kan dit eenvoudig door aan een pin te trekken aan 1 kant van de houten rol.

Als decoratie voor in de badkamer of slaapkamer geeft de wc rolhouder van jute touw een landelijke of industriële look.

Voor vragen over touwen wc rolhouders kan je mailen naar info@admin