WC Rolhouder kat

Een wc rolhouder in de vorm van een kat is erg leuk om om bij jou thuis in de badkamer of in het toilet te hebben staan. Nederland is een echt kattenland en van veel mensen is de kat het favoriete huisdier. Daarom vinden we accessoires rondom dit dier erg leuk om in huis te hebben. Dit soort accessoires vind je in alle soorten en maten. In dit blog krijg jij inspiratie om een leuke toiletrolhouder in de vorm van een kat te vinden. 

Inspiratie – Wc rolhouder kat 

Bekijk hier de overzichtspagina op Bol.com voor katten wc rolhouders. Er zijn op Amazon tientallen verschillende toiletrolhouders in de vorm van een kat te vinden. Hierbij onze top 3 met een korte uitleg en link naar het product. 

1# Staande katten wc rolhouder

De staande katten wc rolhouder is een elegant model van een poes. In de staart kan je de rollen kwijt. Dit model ziet er erg stijlvol uit. Daarnaast is het humoristisch om naar te kijken omdat je de rollen in de staart kwijt kan. Onze nummer 1 omdat dit product de hele badkamer of slaapkamer opfleurt. 

Bekijk de staande katten toiletrolhouder

katten wc rolhouder

2# Hangende katten toiletrolhouder 

De tweede katten wc rolhouder is een hangend model. In totaal kan je 7 rollen kwijt. Het is bovendien gemaakt van hoogwaardig materiaal. Als je hem niet wil ophangen maar neerzetten is dit ook mogelijk. Kortom, zeker voor grotere gezinnen een ideaal model vanwege de mogelijkheid tot 7 rollen.

Bekijk de hangende katten toiletrolhouder

3# Wc rolhouder kat

Dit is een hangende wc rolhouder voor 1 rol. De standaard die in elk toilet of badkamer hangt maar dan in de vorm van een poes. De fabriek maakt deze producten met de hand. Onze nummer 3 omdat het origineel is en in elke toilet past. 

Bekijk de handgemaakte wc rolhouder in kattenvorm 

katten toiletrolhouder

Meer inspiratie?

Voor meer inspiratie voor katten wc rolhouders, raden we aan te kijken bij de categoriepagina’s op een van de volgende webshops:

Mocht je nog vragen hebben over toiletrolhouders in het algemeen, bovenstaande katten varianten of algemene vragen, mail naar info@wcrolhouder-info.nl. Lees ook de andere blogs op deze site om meer inspiratie te krijgen over wc rolhouders.