Wc rolhouder chroom

Chroom is een van de meest populaire opties als wc rolhouder. Dat komt mede omdat chroom een hele elegante uitstraling geeft aan het interieur in de badkamer of wc. De chromen toiletrolhouder is daarom ook te verkrijgen in diverse varianten. Zo zijn ze als complete set beschikbaar maar zijn er ook losse items te koop. Ander voordeel van chroom is dat het gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is het erg gebruiksvriendelijk. Kortom. Voor iedereen die de WC opnieuw aan het inrichten is, is een chromen wc rolhouder het overwegen waard. In dit blog bespreken we welke varianten er allemaal aan te schaffen zijn. In welke kleuren je ze kunt krijgen en waar wij aanraden dit item te bestellen.

Varianten chromen toiletrolhouder

Er zijn diverse varianten chromen wc rolhouders te koop. Zo is er keuze tussen:
– Verschillende merken. Tiger is het bekendste merk.
– Diverse uitvoeringen. Denk aan de variant met een planke, inbouw, staand.
– Enkele kleuren toiletrolhouders. Van mat chroom tot aan glans.
– Uitvoering met of zonder klep
– Wel of niet boren in jouw wc / badkamer
– Aantal beschikbare WC rollen

– Het aanbod chromen toiletrolhouders is groot

Kleurmogelijkheden

De toiletrolhouder chroom is in diverse kleuren te verkrijgen. Mees gewilde opties zijn de volgend kleuren:
– Chroom
– Chroom gepolijst
– Chroom glans
– Chroom mat.
– Chroom verschroomd

Omdat metalen ruw kunnen aanvoelen, wordt chroom altijd gepolijst. De ruwheid kan het uiterlijk lelijker maken. Door het polijsten zie je dit niet terug. De ruwheid is weg en op de wc rolhouder zie je een mooie hoogglans. De keuze die jij maakt voor een bepaald type / kleur chroom is afhankelijk van jouw voorkeuren.

Chromen wc Rolhouder kopen

Een chromen wc rolhouder raden we aan te kopen bij een van de volgende webshops:
Amazon. Grootste webshop ter wereld.
Bol.com. Bekendste webshop in NL. Heeft veel producten van Tiger.
Sanitairkamer. Top assortiment Chromen toiletrolhouders.

Verschillende modellen chromen wc rolhouder

Er zijn verschillende modellen chromen wc rolhouders te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor de inbouwvariant. De inbouwvariant is ingebouwd en perfect weggewerkt in de muur van jouw toilet of badkamer. Ook de variant met plankje is erg populair. Bij deze variant zit er boven de wc rol een plankje waar je bijvoorbeeld je telefoon op kan leggen, een luchtje of een ander klein item. Bovendien kan je kiezen voor een staande variant. Deze hoef je niet in te bouwen maar kan je gewoon neerzetten naast de WC. Bij de staande heb je geen gedoe met boren of een gat in de muur maken. Laatste optie die veel in toplijstjes voorkomt is die met de reserverolhouder. Deze chromen wc rolhouder heeft plek voor een reserverol, zodat je nooit zonder komt te zitten.  

toiletrolhouder chroom

Vragen?

Vragen over de chromen wc rolhouders? Mail dan naar info@wcrolhouder-info.nl. We beantwoorden graag al jouw vragen rondom de chromen toiletrolhouder. Schroom niet om ons te benaderen.