Wc rolhouder landelijk

Landelijk is een optie voor de wc rolhouders die steeds meer gewild is. Steeds meer zie je in de toplijstjes van landelijke toiletrolhouders deze stijl naar boven komen. In dit artikel leggen we uit wat deze stijl precies inhoud en verwijzen we je naar enkele webshops waar je terecht kunt voor landelijke wc rolhouders.

Wat is een landelijke stijl wc rolhouder?

Bij de landelijke stijl wc rolhouder gaat het om het buitenleven. Dit staat bij deze stijl op de eerste plaats. Een goed voorbeeld is de oude boerderij op het platteland. Deze plek dan vertaald naar het eigen huis vertaald, gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Zo begint deze stijl vaak met een houten vloer. Dit is de basis voor een landelijke inrichting. Vervolgens worden er natuurlijke materialen toegevoegd. Houten balken, de open haard, een muur die afgebikt is zorgen voor de authentieke sfeer. Als de basis staat komen de accessoires aan bod om het af te maken. Dan komen de landelijke toiletrolhouders om de hoek kijken.

wc rolhouder landelijk

Kleuren landelijke wc rolhouder

Het kleurenpalet van de landelijke inrichting wc rolhouder bestaat uit zachte kleuren. Denk aan natuurlijke tinten:
– Beige
– Taupe
– Nudetinten
– Zwart
– Grijs
– Wit

Er is 1 grote no-go voor de landelijke toiletrolhouder. Dat zijn de opvallende kleuren. Kies altijd voor een neutrale of zachte tint. Dit past perfect bij de landelijke sfeer.

Landelijke inrichting

Al deze kleuren toiletrolhouders passen goed bij de landelijke stijl. Zorg daarnaast dat je in jouw badkamer of toilet natuurlijke materialen toevoegt. Sierlijke meubels, een schapenvachtje, katoen of leer zijn perfecte items voor de landelijke sfeer. Stoerder kan ook dan combineer je beton met hout. Heb je een raam in jouw badkamer of toilet? Voeg dan linnen toe om het wat romantischer in te richten. Kortom, je kan alle kanten op met jouw wc rolhouder als je hebt gekozen voor de landelijke stijl.

Toiletrolhouder landelijk kopen

Een kwalitatieve landelijke toiletrolhouder raden we aan te kopen bij een van de volgende webshops:
Amazon > bekendste shop ter wereld
Bol.com > heeft een groot assortiment landelijke wc rolhouders
Sanitairkamer > Staat bekend om de kwalitatieve producten

landelijke wc rolhouder

Populairst: Houten landelijke wc rolhouder

De houten wc rolhouder is de populairste optie als voor de landelijke stijl gekozen is. Hout heeft als voordeel dat het heel lang meegaat en geeft een natuurlijke look aan dit item.

Staande landelijke wc rolhouder

Andere populaire optie als gekozen wordt voor landelijke sferen en wc rolhouders is de staande variant. De staande variant is een makkelijke oplossing. Je hoeft de staande variant enkel neer te zetten in jouw badkamer of toilet en je bent klaar.

Meer weten?

Als je meer wil weten over het aanschaffen van een landelijke WC rolhouder, kan je altijd mailen naar info@wcrolhouder-info.nl. We helpen je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe landelijke stijl toiletrolhouder.