Wc rolhouder bamboe

Bamboe is een duurzame en hernieuwbare grondstof die steeds populairder wordt in de interieurindustrie. Het is sterk, licht en heeft een natuurlijke schoonheid. Dit maakt bamboe ideaal voor het maken van allerlei huishoudelijke accessoires, waaronder wc rolhouders. In dit artikel lees je alles over de voordelen van bamboe, krijg je informatie over de verschillende opties bamboe toiletrolhouders en geven we onze voorkeur webshops voor dit soort aankopen. 

Een toiletrolhouder van bamboe is milieuvriendelijker

Een bamboe wc rolhouder is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook milieuvriendelijker dan andere materialen zoals plastic. Bamboe is een natuurlijk groeiend product dat geen afval producerende industrie heeft, wat betekent dat het minder impact heeft op het milieu. Bovendien kan bamboe snel worden gekweekt en hernieuwd, wat betekent dat het een duurzame grondstof is die we op een verantwoorde manier kunnen gebruiken zoals in een toiletrolhouder. 

wc rolhouder bamboe

Diverse opties, kleuren en maten

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing voor het opbergen van wc rollen, dan is een bamboe wc rolhouder een geweldige keuze. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal vormen, maten en kleuren, dus je kunt gemakkelijk een rolhouder vinden die bij je badkamerdecor past. Van lichte tot donkere kleuren en van staande opties tot aan hangende varianten. Sommige bamboe wc rolhouders hebben zelfs een compartiment voor de reserve rollen, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen en bij de hand hebt wanneer je ze nodig hebt. Kortom, voor ieder wat wils. 

Wc rolhouder van bamboe is praktisch

Maar bamboe wc rolhouders zijn niet alleen milieuvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk, ze zijn ook praktisch. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken en bieden ruimte voor meerdere wc rollen, zodat je niet snel zonder zit. Bovendien zijn bamboe wc rolhouders gemaakt van natuurlijke materialen, wat betekent dat ze luchtiger en hygiƫnischer zijn dan plastic rolhouders.

bamboe wc rolhouder

Bamboe toiletrolhouder kopen?

Al met al is een bamboe toiletrolhouder een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, esthetische en praktische oplossing voor het opbergen van wc rollen. Ze zullen een welkome toevoeging zijn aan je badkamer en bijdragen aan een gezonde en duurzame levensstijl. Bekijk hier het assortiment bamboe toiletrolhouders op:
Amazon > grootste webshop ter wereld met een waanzinnig assortiment
Bol.com > bekendste webwinkel in Nederland met 5 sterren service
Sanitairkamer > gespecialiseerde winkel met een kwalitatief aanbod

Voor vragen over bamboe of toiletrolhouders, mail naar info@wcrolhouder-info.nl