Wc rolhouder grappig

Is jouw badkamer of toilet al heel lang hetzelfde? Heb je humor en wil je het opfleuren? Dan kan je kiezen voor een grappige wc rolhouder. Deze toiletrolhouders staan super leuk en zal zorgen voor veel gelach. Mensen zullen aan je vragen. Waar heb je dit leuke product vandaan? In dit blog geven wij inspiratie voor het vinden van grappige wc rolhouders. En geloof me, die zijn er een hoop!

Wc rolhouder grappig – Schaapje

Dit vinden wij zelf een hele grappige wc rolhouder, het schaapje. Als je er genoeg rollen in zet lijkt het net een schapenvacht. Zo kan je er in totaal 7 rollen in bewaren. Handig voor de lange termijn. Naast schapen zijn er nog meer grappige toiletrolhouders op het gebied van dieren.

  • Katten. Ben jij een kattenliefhebber? Dan is een katten wc rolhouder een must have.  
  • Herten. Een schattige houder voor rollen in de vorm van een hert. 
  • Honden. Niks met katten maar wel met honden. Dan passen deze varianten bij jou.
  • Elanden. Een bijzonder dier is altijd leuk om terug te komen. 

Mocht je niet zoveel met dieren hebben, wees niet teleurgesteld. Ook niet dieren zijn beschikbaar

wc rolhouder grappig

Grappige wc rolhouder – Inspiratie 

Heb je niet zoveel met dieren? Dan zijn er genoeg andere grappige wc rolhouders te koop die mogelijk goed bij je passen. 

  • Wolken. Stralen rust uit en vallen niet teveel op. 
  • Hangende modellen. Zelf op te hangen aan touw, elastiek of ander materiaal. Geeft een luxe uitstraling aan jouw badkamer of toilet. 
  • Koper. Geeft een warme uitstraling. In moderne huizen zie je dit steeds vaker terug. 
  • Houten optie. > zoals een tak of miniboom. De rol kan je dan hangen aan de uitstekende tak. Dit geeft een humoristisch effect. 
  • Met plankje > met een handig plankje om grappige accessoires op te zetten 
  • Met speelse uitstraling > een boter, kaas en eieren variant zijn we bijvoorbeeld tegen gekomen op het internet. Maar ook een reserve wc rolhouder waar je wel 20 rollen in kunt bewaren. Dit massa-effect van rollen zorgt voor de humor.

Kortom, je kan het allemaal zo gek niet verzinnen of het bestaat. Er zijn tientallen grappige toiletrolhouders te koop zoals je hierboven kunt lezen. 

grappige wc rolhouder

Grappige Wc rolhouder kopen

Als je een grappige wc rolhouder wil kopen kan je klikken op de links in dit artikel. Dan kom je uit op de webshop waar de producten te koop zijn. Mocht je nog vragen hebben over het kopen van grappige toiletrolhouders kan je altijd mailen naar info@wcrolhouder-info.nl.