Staande wc rolhouder

Een staande wc rolhouder kiezen is nog niet zo snel gedaan. Je hebt diverse merken en verscheidene uitvoeringen op de markt. Zo zijn er uitvoeringen met rvs, chroom of een verschillende voet (rond, vierkant of rechthoekig). 

Voordeel van een staande wc rolhouder is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Je kan het product neerzetten waar jij dat graag wil. 

Neem goed jouw tijd voor het uitkiezen van het beste product voor in jouw slaapkamer of toilet. Je gebruikt de staande wc rolhouder dagelijks en dit product zorgt geregeld voor een aantal irritaties. Van te weinig rollen op de houder tot aan een onstabiel product. Van een naar geluid bij het rollen van wc papier tot aan een product wat omvalt. 

In dit artikel lees je over de verschillende mogelijkheden op het gebied van de staande toiletrolhouder. 

Uitvoeringen staande wc rolhouder

De staande wc rolhouder is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Met of zonder klep
  • Met 1 wc rol of meerdere rollen 
  • Met of zonder wc borstel 
  • Verschillende maten, small, medium of large. Afhankelijk van de grootte van jouw gezin. 
  • Mat of glans  
  • Materialen zoals hout, rvs (roestvrijstaal), chroom of kunststof. Rvs en Chroom zijn erg gewild vanwege de mooie designs die ermee gemaakt kunnen worden. 
  • Tal van kleurmogelijkheden voor de staande toiletrolhouder. Van zwart, wit tot grijs, donker of licht. 
  • Houten modellen zie je ook steeds meer terug. Houten producten kunnen een heel tof effect geven aan jouw badkamer of slaapkamer. 
wc rolhouder staand

Voordelen wc rolhouder staand 

De staande toiletrolhouder heeft enkele voordelen ten opzichte van de producten die geboord moeten worden. Zo is dit product makkelijker verplaatsbaar. Je kan het overal in het toilet of in de badkamer neer zetten. 

Ander voordeel is dat het product makkelijk schoon te maken is. Bovendien is het een licht product. Daarnaast is de staande wc rolhouder compact. Ander bijkomend voordeel is het grote assortiment. Je kan kiezen voor chromen, rvs of glazen producten. 

Ook op het gebied van de voet zijn er diverse opties: rond, vierkant of rechthoekig. De staande wc rolhouders kan je tof combineren met de stijlen industrieel en modern. 

wc rolhouder staand

Staande wc rolhouder kopen

Bekijk de volgende webshops met een uitgebreid aanbod staande wc rolhouders:

Populaire staande wc rolhouder – Zwart

Een van de populairste staande wc rolhouders is de zwarte variant. Zwart is de meest gewilde kleur voor dit product. 

Bekijk hier de populairste zwarte staande wc rolhouders / toiletrolhouder. 

Populaire staande toiletrolhouder – Chroom 

Chroom is ook een van de meest gewilde materialen voor de staande wc rolhouder. Chroom geeft het product een extra stevigheid en bescherming tegen corrosie. Daarnaast ziet het er altijd erg strak uit en geeft het een moderne uitstraling. 

Bekijk hier de meest bestelde chromen staande toiletrolhouders 

Vragen over toiletrolhouders?

Voor vragen over wc rolhouders, staande of andere varianten, kan je ons altijd contacten. Mail naar info@wcrolhouder-info.nl. Ook voor algemene vragen over toiletrolhouders mag je ons altijd benaderen. Zie in het menu ook de links naar populaire blogs.