Wc Rolhouder design

Op zoek naar een design WC rolhouder? Wat is design eigenlijk en waarom zijn deze modellen zo gewild? In dit artikel geef ik jou de antwoorden hierover. Zo weet jij aan het eind precies waar je terecht kunt voor een design toiletrolhouder.

Wat is een design wc rolhouder?

Wanneer noemen we een wc rolhouder design? Als we kijken in het woordenboek staat er dat design vormgeving is. Dat zou betekenen dat alles wat ooit is vormgegeven, bestempeld mag worden als design, zoals een simpele vaas, stoel of lamp. Dit vinden wij te kort door de bocht. We bestempelen een toiletrolhouder als design als deze is gemaakt door een professionele ontwerper. Andere voorwaarde is dat deze in een relatief beperkte oplage beschikbaar is.  De materialen die zijn gebruikt zijn van hoge kwaliteit. 

toiletrolhouder design

Een design wc rolhouder is voor de lange termijn

Voor veel mensen heeft het woord design iets elitairs en ontoegankelijks. Wij vinden een design artikel een product waar je elke dag gelukkig van gaat worden. Achter zo’n product zit meestal een bijzonder en mooi verhaal. Ook is er langer nagedacht over het ontwerp. Dit zie je terug in het uiterlijk van de design wc rolhouder. Zo zien dit soort producten er tijdloos uit en hebben ze een langere levensduur. Design betekent enerzijds ook een hoger prijskaartje. Anderzijds betekent het ook een langer levensduur en hogere kwaliteit. Kortom, het lijkt misschien op korte termijn een dure aankoop om te kiezen voor een design wc rolhouder. Maar op lange termijn kan je hier veel plezier van hebben. Je kan de producten elke keer weer mee verhuizen.

Design wc rolhouder kopen

Een design toiletrolhouder raden we aan te kopen bij:

  • Bol.com > De grootste webshop van Nederland. Die bekend staat om de uitmuntende service
  • Amazon > Grootste webwinkel ter wereld. Groot assortiment en lage prijzen
  • Sanitairkamer > Diverse design wc rolhouders

Kleuren design wc rolhouder

Voor een design wc rolhouder zijn er niet echt specifieke kleuren die naar voren komen. Design kan alle kleuren inhouden. Toch zie je wel dat er bij deze modellen toiletrolhouders rekening is gehouden met de populairdere kleuren. Grijs, wit of zwart.

Varianten design wc rolhouder

Er zijn een aantal opties mogelijk als je kiest voor een design wc rolhouder. De populairste modellen staan hier opgesomd:
Staande modellen. Die zet je eenvoudig neer en je bent klaar.
– Inbouw modellen. Deze moet je laten inbouwen in jouw badkamer of toilet. Dit kan door een gat in de muur te maken of door te boren.
– Met klepje of zonder klep. Afhankelijk van of dit gewenst is voor jou boven de rol.
– Met reserve wc rol of zonder.

Zo zijn er nog meer opties design toiletrolhouder te verkrijgen.

design wc rolhouder

Meer info?

Voor meer informatie over wc rolhouders, design of andere populaire varianten, kan je altijd mailen naar info@wcrolhouder-info.nl. Deze site staat vol met artikelen over (design) toiletrolhouders. Zo kan jij je optimaal informeren voor aanschaf. Ook geven we uitleg over alle varianten en kleuren zoals zwart en wit.