Wc rolhouder schaap

Een van de populairste modellen wc rolhouders is het model schaap. Dit model is niet alleen grappig, maar ook functioneel. In dit artikel reviewen we de toiletrolhouder schaap. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten van dit model, waar je het kunt kopen en welke specificaties het bezit. 

Toiletrolhouder schaap

Als een toilet of badkamer een renovatie krijgt, wordt de toiletrolhouder vaak vergeten. Men denkt dat er weinig aanbod is. Het tegendeel is waar. Als je op zoek bent naar een product dat niet alleen praktisch is, maar ook uniek en grappig, dan is het model schaap toiletrolhouder perfect. Met dit model schaap wc rolhouder heb je niet alleen een handige houder voor meerdere rollen, maar ook een echte eyecatcher in huis gehaald.

wc rolhouder schaap

Functionaliteiten

Doordat de wc rolhouder de vorm heeft van een schaap, kunnen er meerdere rollen worden geplaatst in het product. Zeven in totaal. Dit is een mooi aantal dus het zal niet meer voorkomen dat je zonder wc papier komt te zitten. 

Daarnaast geeft het een erg leuk effect. Zijn wollen vacht wordt namelijk op deze manier nagebootst. De rollen zijn allemaal netjes opgeborgen. Mocht je op de grond geen plek hebben voor de wc rolhouder van schaap, is dit geen probleem. Aan elke gewenste muur kan de houder worden opgehangen. Kortom, in elke badkamer en in elk toilet zou er plek moeten zijn voor dit leuke item. 

Montageset voor het ophangen aan de muur

Een wc rolhouder ophangen kan een vervelende klus zijn. Hier zien veel mensen tegenop. Daarin komt de schapen toiletrolhouder tegemoet. Er is een montageset inbegrepen. Deze is meegeleverd met de bestelling. In de montageset zitten alle onderdelen die benodigd zijn om de schaap wc rolhouder op te hangen aan de gewenste muur. 

Grappig schaap

Niet alleen is de schaap wc rolhouder grappig en leuk voor jou zelf. Ook jouw bezoek, familie, eventuele kinderen en kleinkinderen gaan hier veel plezier aan beleven. De houder wordt geleverd in de kleur mat zwart. Dit past in elke badkamer en toilet. Zodoende zorgt dit voor een industriƫle en moderne uitstraling.

toiletrolhouder schaap

Voordelen

Nog even de voordelen en specificaties van de toiletrolhouder van schaap opgesomd:

  • Meerdere rollen tegelijk plaatsen 
  • Zorgt voor veel humor 
  • In mat zwart geleverd, de populairste kleur 
  • Niet een standaard, saaie wc rolhouder maar een schaap om van te houden
  • Kan worden opgehangen aan elke gewenste muur
  • Gaat lang mee
  • In totaal kunnen er 7 rollen worden opgeborgen 
  • Lengte (53) x Breedte (11,5)  X hoogte (34)

Wc rolhouder schaap kopen

Naast het bekende model wat wij hebben besproken, zijn er nog enkele andere schapen toiletrolhouders die je kunt kopen. Bekijk het aanbod wc rolhouder schaap op:

  • Bol.com. Bol.com heeft uitmuntende service en veel voorraad.
  • Amazon. Grootste webshop ter wereld. 


Mocht jij nog vragen hebben over dit model, kan je mailen naar info@wcrolhouder-info.nl. Ook voor het kopen van andere modellen of algemeen advies kan je ons benaderen. Lees ook de andere artikelen op deze site voor meer informatie.